Search News Posts

    Facebookinstagram
Om oss

Trysil Sykkelservice AS leverer reparasjon, service, vask, transport, veihjelp og sykkelhotell i Trysil og i nærområder.

Profesjonell kvalitet og topp service -til enhver tid – til riktige priser. Alle som trenger det skal få førsteklasses hjelp, raskt og effektivt. Det er vårt motto.

Våre kunder er turister, hytteeiere og fastboende. Vårt mål er å levere tjenester det blir lagt merke til – hver gang.

Trysil har tatt posisjonen som den ledende sykkeldestinasjon i Norge, med stisykling, terrengsykling og flytstier i skog og fjell. Anleggene er blant de beste i Europa og det ligger store planer for videre utvikling. Som i vintersesongen, vil Trysil også nå henvende seg til det brede markedet, med mye fokus på familier, barn og unge.

I tillegg glemmer vi ikke de som bor i Trysil og som har behov for helt vanlig reparasjon, service eller lagring av sykkelen sin.

Kort beskrivelse av oss som jobber her:

Mario Conde-Jaen er vår sjefsmekaniker. Han har mange års erfaring i reparasjon av sykler og god kundebehandling. Har i 6 år hatt ansvar for verkstedet hos Anton Sport, Oslo, og før det 2 år for Merida i Spania. Han kan absolutt alt om sykler og ingen utfordring er for stor for han. Er aktiv sportsutøver innenfor triatlon og løping.  I tillegg har han en Master i geografi, så her er det mulig med en god prat for de interesserte. En sprudlende fyr som snakker flytende norsk, engelsk og spansk.

Per Busk Myrheim er sykkelmekaniker og datakyndig. Har god erfaring med mekanisk og elektronisk arbeid gjennom arbeid med vedlikehold og drift av skiheiser og snølegging i Trysilfjellet. Bygger egne datamaskiner og behersker «alt» av motorisert redskap. Har mange års erfaring i god kundebehandling og kan være kjent for mange gjennom sitt arbeid som servicemedarbeider i Statoil, Trysil. En artig kar som snakker flytende norsk, engelsk og noe tysk.

Egil Nordsveen. Daglig leder og kundeansvarlig. Tar seg av innkommende ordre, fakturering, markedsføring og inn- og utkjøring av sykler. Har erfaring fra ulike bransjer der godt arbeid med kunder har vært avgjørende. Er markedsøkonom og har arbeidet som distriktbanksjef og med lederutvikling i Dnb Sykler turritt og kjenner godt stier og sykkelveier i Trysil. Han er ivrig og har som hovedmål at du som kunde alltid skal føle deg ivaretatt hos oss. Snakker flytende norsk og engelsk og litt fransk.